Acne behandeling: Hoe acne te verwijderen en te klaren, merken en effectieve medicijnen

Acne kan ook na de adolescentie een vijand zijn, ook al wordt het vaak met de adolescentie geassocieerd. Iedereen kan er last van hebben en als het zeer ernstig is of chronisch wordt, kan het littekens achterlaten. Bovendien is het logisch dat als jongere naar een doeltreffende behandeling wordt gezocht, aangezien in deze levensfase de persoonlijkheid wordt gevormd en de psychologische instabiliteit die door deze aandoening kan worden teweeggebracht, radicaal moet worden aangepakt. Daarom volgt hieronder een breed scala van inhoud over acne en hoe deze aandoening te verwijderen. 

Wat is dermatologie en welke acnebehandeling is er? 

In de demonologie wordt acne beschouwd als een veel voorkomende huidziekte die puistjes (mee-eters) veroorzaakt. Puistjes ontstaan wanneer de haarzakjes in de lederhuid verstopt raken. Puistjes verschijnen meestal in het gezicht en op de schouderzone van de rug. In sommige gevallen kunnen ze ook op de borst verschijnen.

Om littekenvorming te voorkomen, kun je de puistjes het beste niet laten knappen. Als ze per ongeluk toch uitbreken, kan Betadine worden gebruikt om het bloeden te stelpen. Antibiotica zijn een grote bondgenoot als de oorzaak een schimmel is. Veel drogisterij crèmes zijn ook effectief. Het op salicylzuur gebaseerde, keratolytische geneesmiddel helpt de zwelling en roodheid te verlichten en voltooit het proces van puistjes verwijdering door verstopte poriën te openen en puistjes uit te drogen.

Hoe acne op natuurlijke en effectieve wijze te bestrijden

Voordat u uw toevlucht neemt tot een farmacologische oplossing zoals salicylzuurverbindingen of andere pillen, kunt u, als uw acne mild is, het proces van hoe zich te ontdoen van acne met natuurlijke middelen voltooien.

 • Appelciderazijn: De organische zuren in appelciderazijn bevorderen de eliminatie van bacteriën die typisch zijn voor acne, en helpen ook littekens te verminderen. Voorzichtig gebruiken om brandwonden te voorkomen.
 • Zandsuppletie: U kunt het innemen in de vorm van pillen of in zinkrijke voedingsmiddelen. Waarom? Mensen met acne hebben vaak lage niveaus van dit mineraal, dus het verhogen ervan zou de aandoening aanzienlijk verminderen.
 • Masker met honing en kaneel: De ontstekingsremmende, antioxiderende en antibacteriële eigenschappen van deze twee elementen zijn heilzaam voor de huid met neiging tot acne.
 • Tea tree-olie: Nog een acne-bestrijden ingrediënt vanwege de hoge ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen. Het wordt aangebracht op het getroffen gebied.
 • Groene thee: rijk aan antioxidanten die ideaal zijn voor de behandeling van acne, omdat ze ontstekingen tegengaan. Het heeft antibacteriële eigenschappen. Breng het aan op de beschadigde plek.
 • Toverhazelaar water: Of zelfs een masker ervan. Het wordt niet zo goed door de wetenschap ondersteund, maar het schijnt de huid te helpen regenereren of genezen.
 • Aloë vera: Aloë vera gel is ideaal voor de behandeling van acne omdat het geneest, geneest en ontstekingen bestrijdt.
 • Omega-3-supplementen: Visoliën rijk aan EPA en DHA (omega-3) blijken doeltreffend te zijn om acne te verminderen.
 • Periodieke peeling: Verwijdert de bovenste laag van de huid (dode cellen).
 • Minder suiker en zuivel: Suiker en zuivel zijn acne-veroorzakers, dus minderen!
 • Minder stress: Genoeg slapen, actief blijven, mediteren of yoga doen kan een effectieve manier zijn om acne te bestrijden of in ieder geval te voorkomen.
 • Vermijd cosmetica: Ja, cosmetische make-up verstopt de poriën, wat in het geval van acne averechts kan werken.

Hoe verwijder je acne met een apotheek oplossing

Er bestaat een behandeling tegen acne met geneesmiddelen die de bacteriën die de poriën aantasten uitschakelen en de natuurlijke olieachtige substantie die hiervoor verantwoordelijk is, verminderen: dit is doxycycline. Bij de behandeling van rosacea is doxycycline een sensationeel antibioticum.

Accutane, een chemotherapeutische verbinding van retinoïde aard, is optimaal voor ernstige acne. Betnovate daarentegen is geen goed alternatief, omdat dit geneesmiddel gericht is op de uitroeiing van andere huidaandoeningen, zoals nummulaire dermatitis.

Hoe kan ik een acne gevoelige huid goedkoop en zonder recept behandelen?

We hebben het al gehad over natuurlijke acne crème of -masker, maar hoe kun je online en tegen een gereduceerde prijs vrij verkrijgbare acne-medicijnen krijgen? Er zijn veel platforms op het internet. Het is echter raadzaam vooraf een arts te raadplegen. Wat je zonder probleem kunt kopen is Betadine voor bloedende acne.

In ieder geval, als u gaat kopen via het netwerk van netwerken, let dan op verschillende factoren. De website moet het gesloten hangslot naast de URL tonen. Dit is een duidelijk teken van een uitstekende encryptie en dus van een hoog niveau van beveiliging. Kijk of het klantenondersteuning biedt of betrouwbare betaalmethodes.

Hoe verwijder je acne vlekken

Voor het verwijderen van atrofische, hypertrofische en keloïde littekens ten gevolge van acne zijn verschillende methoden beschikbaar. Een van de meest gebruikte methoden om acne littekens te verwijderen is salicylzuur, dat u op natuurlijke wijze kunt vinden. Topische retinoïden helpen ook om littekens te verwijderen. Alpha hydroxy zuren (AHA’s) zijn ook zeer geschikt om dode huidcellen te verwijderen en zo verstopte poriën te voorkomen. Om een verdonkerd litteken lichter te maken, kunt u het beste melkzuur gebruiken.

Maar niet alleen natuurlijke maar ook medische behandelingen zijn beschikbaar: chemische peelings (sommige kunnen tot 70 % verbetering geven), corticosteroïde injecties, dermal fillers, micro-needling (met een succespercentage tussen 31 en 62 %) of laserbehandeling (hoewel dit afhangt van de conditie van de littekens, evenals het huidtype van de patiënt). Verwaarloos het niet!

 • Auteur van het artikel

Stijn Verhagen
0
  0
  Uw Mandje
  Uw mandje is leegTerug naar Winkel