Vitria - Vardenafil 10 mg
Beoordeling 4.8 van 5 (7 Gebruiker reviews)

Vitria – Vardenafil 10 mg – zonder voorschrift, kopen online

Seksuele stoornissen, waaronder erectiestoornissen, behoren tot de belangrijkste problemen van de moderne man. Helaas treft de ziekte een steeds jongere leeftijdsgroep, en een onvoldoende erectie kan niet langer worden omschreven als een probleem van oudere mannen; het komt steeds vaker voor bij jonge mannen die net 30 zijn geworden. 

Het spijt ons, het artikel is momenteel niet beschikbaar. Overweegt u alstublieft soortgelijke producten bij onze online apotheek te kopen.

Voorbeeld enveloppe
Uw bestelling wordt veilig verpakt en binnen 1 dag na ontvangst van betaling verzonden. Hier is hoe de verpakking eruit ziet (echte foto's van het verzonden artikel). Het pakje heeft de afmetingen en het uiterlijk van een normale brief (24x11x0,7 cm), en de inhoud is niet zichtbaar.

Leveringsmethoden
Express levering
Leveringstermijn
4-11 werkdagen
Prijs
€ 14.99
Tracking nummer zal beschikbaar zijn binnen 24 uur na ontvangst van betaling
Internationale levering
Bescherming en veiligheid
Onopvallende verpakking
Garantie van vertrouwelijkheid en anonimiteit
Levering van uw bestelling binnen 21 dagen
100% gegarandeerde levering

Vitria, dat vardenafil als werkzame stof heeft en verkrijgbaar is in doseringen van 5, 10 en 20 mg, wordt bestempeld als een fundamenteel nieuw geneesmiddel dat helpt in de moeilijke strijd tegen erectiestoornissen.

Vitria is eigenlijk het generiek geneesmiddel van Levitra, maar het verschil zit hem in de prijs en de wijze van inname, aangezien het verkrijgbaar is in de vorm van tabletten voor sublinguale inname. Het gemak ligt in het feit dat voor het innemen van het geneesmiddel geen drank nodig is, wat betekent dat de persoon het geneesmiddel op elk geschikt moment kan innemen. Het voordeel van het geneesmiddel is dat de verteerbaarheid ervan niet wordt beïnvloed door de kwaliteit en de hoeveelheid ingenomen voedsel, aangezien vardenafil direct in de mondholte wordt geabsorbeerd.

Vitria, met als belangrijkste werkzame bestanddeel vardenafil, is een veilig en doeltreffend middel dat het cardiovasculaire systeem vrijwel niet aantast, de samenstelling van het sperma niet verandert en de conceptie niet verhindert.

De werking van het geneesmiddel is te danken aan zijn vermogen om het enzym “fosfodiësterase type 5” (PDE5) te onderdrukken, dat de vasculaire tonus verhoogt en de bloedstroom naar de penis verhindert.

Het doel van het geneesmiddel is de seksuele functie bij de man te herstellen door de bloedcirculatie naar de geslachtsorganen, met name die van de penis, te verbeteren. Het bovengenoemde geneesmiddel behandelt geen impotentie en bestrijdt niet de oorzaken van de ontwikkeling ervan: het geneesmiddel werkt alleen om de erectie te stimuleren, d.w.z. de aanwezigheid van seksuele opwinding is vereist, anders heeft het geneesmiddel geen werking.

Vitria is geen geneesmiddel op recept. Iedereen kan het kopen na raadpleging van een arts of naar eigen voorkeur.

Samenstelling en vorm van vrijgave

Vitria is verkrijgbaar als tabletten omhuld met een membraan voor resorptie. De tabletten zijn biconvex van vorm en variëren in kleur van licht oranje tot grijs rood. Op elke tablet moet een doseer teken worden aangebracht.

Naast het werkzame bestanddeel zijn er nog andere stoffen in de samenstelling van het geneesmiddel:

 • crospovidone;
 • microcrystalline cellulose;
 • silicium dioxide.

Het buitenste membraan van de tablet bestaat uit titaniumdioxide, hypromellose, macrogol en ijzeroxiden, die de pil een atypische roodachtige tint geven.

Indicaties voor gebruik en dosering van Vitria

Het geneesmiddel is bedoeld om het seksuele vermogen bij mannen te herstellen als het ontbreken van een erectie te wijten is aan:

 • onvoldoende bloedcirculatie;
 • constant stress;
 • hormonale stoornissen;
 • vermoeidheid;
 • een aantal psychologische redenen, b.v. verlegenheit of beruchtheid;
 • leeftijdsgebonden veranderingen, enz.

De fabrikant van het geneesmiddel beveelt aan te beginnen met een halve dosis, d.w.z. 10 mg van de werkzame stof (vardenafil). Als het effect onvoldoende is, wordt de dosering verhoogd tot 20 mg per inname.

Bij een laag gewicht en in aanwezigheid van lever-, nier- of cardiovasculaire insufficiëntie is de aanbevolen aanvangsdosering 5 mg. Voor mannen met overgewicht is een hogere dosering van 25-30 mg geschikt, maar alleen na overleg met de behandelend arts en onder nauw toezicht van een specialist. Het is niet aan te raden de maximaal toegestane dagelijkse dosis regelmatig te overschrijden, omdat dit tot een aantal ongewenste bijwerkingen kan leiden. Oudere mensen hoeven de dosis vardenafil niet te variëren.

Voorzorgsmaatregelen en contra-indicaties

Vardenafil wordt beschouwd als een goed bestudeerde stof die talrijke klinische proeven heeft ondergaan. Het wordt meestal goed verdragen, leidt zelden tot bijwerkingen en heeft minimale contra-indicaties, die er wel zijn:

 • ernstige leverziekte;
 • pathologie van de urinewegen;
 • abnormaliteiten in de structuur van de penis;
 • individuele intolerantie voor een bestanddeel van het geneesmiddel;
 • gelijktijdige inname met stikstof donoren;
 • verhoogde of verlaagde gevoeligheid voor vardenafil;
 • hypotone ziekte;
 • Kinderjaren en adolescentie: het gebruik van de drug is verboden voor personen jonger dan 16 jaar.

Met de grootste voorzichtigheid, en alleen na raadpleging van een arts, mogen mensen met een aantal hematologische ziekten, zoals sikkelcelanemie, Vitria innemen. Bij ziekten van het maag-darmkanaal tijdens een exacerbatie, ziekten van de gezichtsorganen of na hartinfarcten en beroerten wordt het geneesmiddel gebruikt in een minimumdosis van 5 mg.

Vitria gebruiksaanwijzing

De tablet moet 15-60 minuten voor de geplande seksuele daad worden ingenomen. Het verschil in tijd is te wijten aan de dosering van het geneesmiddel en de individuele reactie op vardenafil.

De consumptie van alcohol is niet verboden, maar grote hoeveelheden alcoholische dranken met een hoog alcoholgehalte kunnen beter worden vermeden, omdat er kans bestaat op bijwerkingen.

Het eten van vetrijk voedsel heeft geen invloed op de inname van vardenafil, omdat het absorptieproces al in de mondholte begint.

Overdosis en manifestatie van symptomen

De maximaal toegestane dagelijkse dosis is 20 mg werkzame stof. Autonome verhoging van de dosering of het niet in acht nemen van het 24-uurs interval kan leiden tot een overmaat van het geneesmiddel in het bloed, hetgeen zich uit in:

 • tinnitus;
 • een sterke verlaging van de bloeddruk;
 • hoofdpijn of pijn in de onderrug;
 • misselijkheid of overgeven;
 • beven van de ledematen;
 • aanhoudende erectie, die zelfs na de ejaculatie niet verdwijnt.

Bij de eerste verschijnselen van een overdosering wordt aangeraden een grote hoeveelheid water te drinken om de concentratie vardenafil in uw bloed te verdunnen. Als dit geen positieve resultaten oplevert, moet u naar een medische instelling gaan voor verdere hulp.

Bijwerkingen van Vitria

Onregelmatige inname van Vitria leidt zelden tot bijwerkingen, maar deze kunnen bij sommige mensen wel optreden. Meestal gaat het om hoofdpijn, verhoogde gevoeligheid voor licht, spier- of gewrichtspijn, dyspepsie, spijsverteringsstoornissen en een daling van de bloeddruk.

Als de bijwerkingen niet worden veroorzaakt door overschrijding van de dosering, maar door een individuele reactie van het lichaam, is het de moeite waard contact op te nemen met uw arts en hem/haar over alle symptomen te vertellen.

Wisselwerking tussen geneesmiddelen

Ondanks de verklaarde veiligheid mag Vitria niet gelijktijdig worden ingenomen met een aantal geneesmiddelen met antischimmel-, antimicrobiële of antibiotische werking, omdat deze de werking van vardenafil kunnen verzwakken of versterken.

Gelijktijdige toediening met stikstofhoudende preparaten kan pijn op de borst, tachycardie en een sterke daling van de bloeddruk veroorzaken. Bovendien mag het geneesmiddel niet worden gecombineerd met HIV-proteaseremmers zoals indinavir en ritonavir.

Men mag niet vergeten dat Vitria een stimulerend middel met potentie is, zodat het noodzakelijk is alle farmacologische middelen uit te sluiten die op hetzelfde effect gericht zijn. Na raadpleging van een arts zijn erectie-extenders in de vorm van sprays of preparaten van hetzelfde type maar verkrijgbaar in tabletvorm, aanvaardbaar.

Alle bijwerkingen die worden veroorzaakt door het gecombineerde gebruik van Vitria met andere geneesmiddelen worden uitvoerig beschreven in de gebruiksaanwijzing.

Voorwaarden voor opslag

Het geneesmiddel moet worden bewaard in de oorspronkelijke verpakking, beschermd tegen direct zonlicht en bij kamertemperatuur. De houdbaarheid van het geneesmiddel is 3 jaar vanaf de op de verpakking vermelde fabricagedatum. 

 • Populaire producten
10mg | 20mg | 40mg | 60mg | 80mg
€ 2.85 per pil
25mg | 50mg | 100mg | 120mg | 130mg | 150mg | 200mg
€ 1.64 per pil
100mg
€ 5.19 per pil
 • Auteur van het artikel

Stijn Verhagen
0
  0
  Uw Mandje
  Uw mandje is leegTerug naar Winkel